Cana filtranta Pureaqua line

Cana filtranta Pureaqua line

Stim ca apa de la robinet, oricat de multe tratamente ar fi suferit nu este tocmai buna pentru consum. Si asta datorita cantitatilor foarte mari de substante chimice si clor care sunt utilizate in tratarea apei potabile dar si a instalatiilor de transport a apei care sunt in cele mai multe zone ale tarii vechi, pline de rugina. Toate aceste impuritati dar si tratarea necorespunzatoare a apei pentru baut au efecte negative asupra organismului si pot provoca reactii alergice dar si afectiuni ale aparatului digestiv.

Din aceasta cauza tot mai multi medici recomanda utilizarea unui sistem de filtrare sau purificare a apei suplimentar. Daca credeti ca achizitionarea unui filtru pentru apa sau a unui sistem de purificare a apei nu este solutia ideala pentru dumneavoastra, din diferite motive ( presiunea scazuta a apei, costurile ridicate ale acestor sisteme de purificare) este foarte bine sa incercati o Cana filtranta Pureaqua line.

Avantajele legate de utilizarea acesteia sunt in primul rand legate calitatea apei pe care o vom consuma. Apa filtrate cu Cana filtranta Pureaqua nu va avea impuritati precum nisip, namol, argila, rugina sau alte corpuri mici ce se gasesc de obicei in retelele de transport a apei potabile. Datorita filtrelor performante,  din apa sunt eliminate resturile de metlele grele, clorul, elemente radioactive si produsele petroliere ce reusesc de obicei sa treaca in retelele de apa prin infiltrare. Apa filtrata cu ajutorul Canii filtrante Pureaqua va avea un gust si un miros mai placut, fara a indeparta mineralele bune din componenta apei.

Apa filtrata prin acest procedeu poate fi folosita pentru baut, pentru preparararea mancarii, pentru prepararea sucurilor sau a ceaiurilor, pentru prepararea macarii si a laptelui pentru bebelusi.

Un alt avantaj al Canii filtrante Pureaqua line este dimensiunea. Avand dimensiuni reduse poate fi asezata in orice loc a bucatariei fara a ocupa spatiu si a fi incomoda. Volumul total al vasului este de 2.5 litri iar capacitatea pentu apa tratata este de 1.3 litri. Filtrarea apei dureaza doar cateva minute, astfel ca permanent veti dispune de apa proaspat filtrata. Vasul se curata foare usor cu solutii de curatare a veselei. Nu necesita solutii speciale pentu intretinere.

Un alt avantaj al utilizarii canii filtrante Pureaqua line este portabilitatea. Asa ca daca doriti sa plecati in concediu, o iesire la picnic sau intr-o vizita mai lunga va puteti bucura de apa proaspat filtrata.

Share this Post!

About the Author :

0 Comment