Filtru de apa economic cu carbon activ – PureAqua Family 5

Filtru de apa economic cu carbon activ – PureAqua Family 5

Filtrele de apa in cinci trepte model economic, PureAqua Family 5, sunt adevarate fabricute, asamblate intr-un sistem complex de filtrare a apei, care functioneaza impreuna pentru a obtine o apa cu calitati superioare, curata, sanatoasa, cu PH neutru, ideala pentru conumul zilnic al oricarei familii.
1. Primul stadiu de filtrare este reprezentat de polipropilena, de 1 micron, ce are ca scop retinerea noroiului, a nisipului, a sedimentelor si a altor corpuri solide ce se pot intalni in conductele de distributie a apei.
2. Stadiul al doilea este reprezentat de filtrul din carbune activ, de 5 microni, care elimina cele mai mici particule, ce au resit sa treaca de primul stadiu de filtrare.
3. Cel de-al treilea stadiu este reprezentat de filtrul din carbon activ, acesta este foarte eficient in eliminarea clorului. Deci vom consuma o apa cu un gust mai placut si fara miros.
4. In urmatorul stadiu de filtrare sunt eliminati compusii chimici care se intalnesc in retelele de apa potabila, precum fenoli, aldehide, grasimi, si detergenti, care se acumuleaza in timp in organism si devin nocive.
5. In ultimul stadiu sunt eliminate impuritatile ce se gasesc in apa si ofera gustul si mirosul neplacut. Astfel fie ca dorim sa gatim sau sa o consumam, apa va fi permanent proaspata, cu gust si miros placut si va avea o calitata mult mai ridica.

Prin procesul de filtrare cu filtrul de apa economic cu carbune activ PureAqua Family 5, nu sunt eliminate si substantele minerale bune ce se gasesc in apa, precum magneziu, sodiu, zinc etc. Este recomandat ca elementele consumabile – filtrele- sa fie schimbate la cca.5700 de litri utilizati ( sau aproximativ 6 luni), in functie de consumul zilnic al fiecarei familii.

Share this Post!

About the Author :

0 Comment